Procesteknologi: Vi leverer de nyeste løsninger

Hos Lyholm Electric er vi specialiserede inden for procesteknologi, hvor vi leverer forskellige former for løsninger for erhvervskunder og industrien. Vi løser blandt andet opgaver for kunder i Odense, Vissenbjerg, Ringe og i flere andre omkringliggende områder.

Vi har mange års erfaring som elektriker og inden for procesteknologi, hvilket blandt andet betyder, at vi kan løse mange forskelligartede opgaver for en række forskellige brancher. Vi tilbyder moderne og brugervenlige produkter til den helt rette pris.

Når du vælger at benytte dig af ydelser fra vores virksomhed, så kan du altid forvente høj kvalitet samt fremtidssikrede og prisrigtige løsninger, som bliver leveret til den aftalte tid. 

Komponenter i høj kvalitet fra Siemens

Vi har et samarbejde med Siemens, hvilket betyder, at vi anvender komponenter fra netop Siemens i forbindelse med vores procesteknologi. På den måde kan du være sikker på, at du får en professionel og holdbar løsning. 

Med vores procesteknologi får du de nyeste løsninger i forbindelse med udvikling af produkter, hvilket medfører en høj kvalitet som følge af brugen af de førende leverandører på markedet som for eksempel Siemens.

Kontakt os og hør mere om procesteknologi

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer og arbejdsområder i forbindelse med procesteknologi, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på andre opgaver såsom PLC-styring eller industriautomation, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 72 112 132, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@lyholm.com, såfremt det passer dig bedre. Så vender vi tilbage snarest muligt.

SKRIV TIL OS

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

LYHOLM ELECTRIC ApS

Højbyvej 45

5260 Odense S

CVR: 28673183

Kontakt os

☎ Tlf.: 72 11 21 32

✉ E-mail: mail@lyholm.com

Find vej