​Virksomhedsprofil

​Virksomheden Lyholm blev grundlagt i 1978, med købet af El-firmaet H.P. Simonsen.

I de sidste par år har Lyholm Electric været i en forrygende udvikling, senest hvor vi i forbindelse med generationsskifte har overtaget Helge Andersen Electric i Brenderup.

I dag fremstår Lyholm Electric som en moderne el-virksomhed med engagerede og veluddannede medarbejdere, der er fordelt på afdelingerne i Odense og Brenderup

El branchen spænder meget bredt, og vi tilstræber, at alle grene af branchen skal kunne beherskes fra private- til erhvervskunder. Vi har dog specialiseret os i at servicere erhvervslivet, lige fra traditionelt el-arbejde til opgaver i PLC-programmering, fejlfinding og service på industrianlæg.

Lyholm Electric leverer altid kvalitet, fremtidssikret og prisrigtige løsninger til den aftalte tid. Se hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed i menuen for oven.​

Med Venlig Hilsen

Lyholm Electric​

SKRIV TIL OS

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

LYHOLM ELECTRIC ApS

Højbyvej 45

5260 Odense S

CVR: 28673183

Kontakt os

☎ Tlf.: 72 11 21 32

✉ E-mail: mail@lyholm.com

Find vej