​Industriautomation

Vores engagerede medarbejdere er gode til at skræddersy en løsning der lever op til dine behov. Kundens ønsker prioriteres altid højest, så om du ønsker en advanceret industriautomation eller en mere enkelt løsning er helt op til dig. Vi kan tilbyde dig at stå for alt lige fra idé til den endelige montering og installering. Når det drejer sig om industriautomation er det vigtigt at du som kunde kan stole på at vi gør vores arbejde ordenligt, så du ikke pludeligt står med en irriterende fejl i systemet. Da vi har været på banen siden 1978 og siden da har været i markant udvikling, kan vi sikre dig at vi er en trofast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner.

Vi tilbyder dig rådgivning indenfor industriautomation, og sammen kan vi finde en løsning på en automatisering af maskiner, motorer, sikkerhedssystemer, robotter, computere og meget andet! Industriautomatisering kan gøre dit og dine medarbejders arbejde lettere, du kan spare på arbejdskraften og derved også spare penge.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig er du mere end velkommen til at ringe og høre nærmere om industri automation og PLC styring. Vores elektroværdsteder finder du i Odense og i Brenderup på Vestfyn.

Firmanavn & CVR​

LYHOLM ELECTRIC ApS

CVR: ​28673183

Find os

Højbyvej 45

5260 Odense S

Kontakt os

Tlf.: 72 11 21 32

E-mail:  mail@lyholm.com