Industriautomation

Vores engagerede medarbejdere er gode til at skræddersy en løsning der lever op til dine behov.

Kundens ønsker prioriteres altid højest, så om du ønsker en avanceret industriautomation eller en mere enkelt løsning er helt op til dig. Vi kan tilbyde dig at stå for alt lige fra idé til den endelige montering og installering. Når det drejer sig om industriautomation er det vigtigt at du som kunde kan stole på at vi gør vores arbejde ordenligt, så du ikke pludseligt står med en irriterende fejl i systemet. Da vi har været på banen siden 1978 og siden da har været i markant udvikling, kan vi sikre dig at vi er en trofast og kvalitetsbevidst samarbejdspartner.

Vi tilbyder dig rådgivning indenfor industriautomation, og sammen kan vi finde en løsning på en automatisering af maskiner, motorer, sikkerhedssystemer, robotter, computere og meget andet! Industriautomatisering kan gøre dit og dine medarbejders arbejde lettere, du kan spare på arbejdskraften og derved også spare penge.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig er du mere end velkommen til at ringe og høre nærmere om industri automation og PLC styring. Vores elektroværksteder finder du i Odense og i Brenderup på Vestfyn.

SKRIV TIL OS

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

LYHOLM ELECTRIC ApS

Højbyvej 45

5260 Odense S

CVR: 28673183

Kontakt os

☎ Tlf.: 72 11 21 32

✉ E-mail: mail@lyholm.com

Find vej