PLC-styring til automatisering

​Hos Lyholm Electric tilbyder vi PLC-løsninger til virksomheder, institutioner, industri og meget mere i Odense, Ringe, Vissenbjerg og omegn. PLC-styring byder på et hav af styringsmuligheder, så her er det kun fantasien, der sætter grænser. 

Som erfaren elektriker har vi løst rigtig mange forskellige PLC-opgaver for brancher som for eksempel:

  • ​Plastindustri
  • Laboratorier
  • Butikker
  • Maleindustri
  • Mejerier
  • Galvanisering
  • Landbrug

Vores virksomhed holder til i Odense og i Brenderup på Vestfyn. På vores elektroværksteder sidder vores dygtige medarbejdere og arbejder med opgaver som PLC-styring, el-arbejde, fejlfinding og meget mere. 

HVAD ER PLC-STYRING?

PLC-styring er en programmørbar enhed, som gør det muligt for dig at programmere og automatisere stort set alt. PLC-styring fungerer som en lille computer, der kan styre alt lige fra industrimaskiner til sikkerhedsanlæg og robotter.

Vi sikrer dig den rette løsning

I vores virksomheder er der kun ansat veluddannede og erfarne montører, som altid er åbne for nye ideer i forbindelse med PLC-løsninger. De er alle meget kreative i deres arbejde, og de kan helt sikkert finde en løsning, der passer til lige netop dine behov.

Som erhvervskunde hos Lyholm Electric er du sikret en professionel samarbejdspartner, der bestræber sig på at opfylde dine ønsker og afslutte arbejdet inden for den aftalte tidsperiode.

Kontakt os og hør mere om vores kompetencer

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores kompetencer inden for PLC-styring, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på nogle af vores andre ydelser, såsom procesteknologi eller industriautomation. I så fald kan vi enten kontaktes på telefon 72 112 132, via vores e-mail mail@lyholm.com eller via vores kontaktformular her på denne side.

SKRIV TIL OS

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

LYHOLM ELECTRIC ApS

Højbyvej 45

5260 Odense S

CVR: 28673183

Kontakt os

☎ Tlf.: 72 11 21 32

✉ E-mail: mail@lyholm.com

Find vej