Erhverv

Som erhvervskunde ved Lyholm Electric er I sikret en professionel samarbejdspartner.

Vi tilbyder løsninger af de fleste opgaver inden for fejlfinding, ombygning af maskiner, PLC-programmering, edb/data- løsninger, indkøring af maskiner, robotløsninger, motor salg- og service samt traditionelle el-installationer.

Vi har løst opgaver inde for mange forskellige brancher: Som f.eks. mejerier, levnedsmiddel, maleindustri, laboratorier, plastindustri, galvanisering, trælast, landbrug, butikker og offentlige institutioner. Vores team består af professionelle montører, som har specialiseret sig inden for hvert deres område.

Service:​

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. I får sikkerhed for korrekt afregning af tid- og materialeforbrug.

Arbejdstiden og materialer bliver registreret elektronisk, af hver enkelt medarbejder.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og altid kan komme i kontakt med os, derfor har vi døgnet rundt en fast vagtordning, hvor man kan få fat i en af

vores montør på tlf. 72 112 132.

SKRIV TIL OS

Ønsker du yderligere information om vores ydelser eller har du spørgsmål vedrørende din opgave, så udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du ringes op?

Så udfyld dine informationer i nedenstående formular og vi vil derefter ringe dig op snarest. Dernæst kan vi sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

LYHOLM ELECTRIC ApS

Højbyvej 45

5260 Odense S

CVR: 28673183

Kontakt os

☎ Tlf.: 72 11 21 32

✉ E-mail: mail@lyholm.com

Find vej