​PLC Styring

Lyholm.com tilbyder PLC løsninger til virksomheder, institutioner, industri og meget mere. PLC styring byder på et hav af stryingsmuligheder, her er det kun fantasien der sætter grænser.

PLC-styring er en programmørbar enhed, som gør det muligt for dig at programmere og automatisere stort set alt. PLC styring fungerer som en lille computer der kan styrer alt lige fra industrimaskiner til sikkerhedsanlæg og robotter.

Hos Lyholm er der kun ansat veluddannede og erfarne montører som er altid er åbne for nye ideer vedr. PLC løsninger. De er alle meget kreative i deres arbejde og kan helt sikkert finde en løsning der passer til dine behov. Som erhvervskunde hos Lyholm er du sikret en professionel samarbejdspartner der bestræber sig på at opfylde dine ønsker og afslutte arbejdet indenfor den aftalte tidsperiode. Lyholm Electric har løst mange forskellige PLC opgaver for brancher som plastindustri, laboratorier, butikker, maleindustri, mejerier, galvanisering og landbrug.

Lyholm Electric holder til i Odense, og i Brenderup på Vestfyn. På elektroværkstederne sidder vores dygtige medarbejder og arbejder med opgaver som PLC styringer, EL-arbejde, fejlfindingen og meget mere.

Firmanavn & CVR​

LYHOLM ELECTRIC ApS

CVR: ​28673183

Find os

Højbyvej 45

5260 Odense S

Kontakt os

Tlf.: 72 11 21 32

E-mail:  mail@lyholm.com